Sivut

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Ihastuin väreihin

Osallistuimme eilen äidin kanssa Halsuan myyntitapahtumaan. Sielä oli eräs nainen, joka omistaa kankaiden ja ompelutarvikkeiden verkkokauppa Fabriinan. Hänellä oli myynnissä vaikka mitä ihania sametti-, satiini-, ja pitsinauhoja ja vaikka mitä ihanaa. Ihastuin aivan suunnattomasti erivärisiin satiininauhoihin joita ajattelin ostaa korttiaskarteluja varten. Toinen mihin äiti ihastui ensin oli käsityökirja, jossa oli ohjeita erilaisten ihanian laukkujen ja pussukoiden tekemiseen. Kirja oli englanninkielinen, mutta ostin sen siitä huolimatta. Elän siinä toivossa, että vielä joskus minulla on aikaa kunnolla perehtyä siihen ja ommella itselleni sellaisia ihania laukkuja.Välillä vähän vaikuttaa siltä ettei aikaa riitä enää edes askartelemiseen. Niin niihin nauhoihin! Kun menin valitsemaan mitä nauhoja ottaisin, en osannut millään päättä niistä ihanista väreistä. Meikäläinen oli kuin pikkulapsi karkkikaupassa. Innoissaan kaikesta, haluaisi ottaa kaikkea eikä osaa rajoittaa mitä jättää pois :D Tarkoituksenihan oli siis ostaa tyyliin kolmea väriä metrin verran, mutta toisin kävi:






                                   

Ymmärrättehän etten voinut vastustaa kiusausta? :D Ja toi ompelukirja on ihan sairaan hyvä, kaavatkin oli mukana sellasessa taskussa.

Naapurikunnassa olisi ensi viikolla käsityöläispäivät ja sinne olisi tarkoitus osallistua ja mennä myymään vaatteita, koruja ja toivonmukaan kortteja. Nyt siluettisakset liikkelle ja näpertelyä kehiin!

Ei kommentteja: